Kiwa Register

We create trust

Systeemkaart

De systeemkaart identificeert de boordcomputer en stelt deze in staat gegevens te ondertekenen. De kaart bevat een niet-persoonsgebonden servicecertificaat voor authenticiteit.

De systeemkaart is onderdeel van de boordcomputer en wordt verstrekt aan fabrikanten van boordcomputers.Fabrikanten sluiten vooraf een overeenkomst af met Kiwa Register. 

Voorwaarden

De voorwaarden voor het verkrijgen van een systeemkaart zijn: 

  • de fabrikant is in het bezit van een BCT-typegoedkeuring (door RDW);
  • de fabrikant heeft een overeenkomst heeft met Kiwa Register.

Aanvraagprocedure

De gemandateerde contactpersoon van de fabrikant dient de aanvraag voor een of meerdere systeemkaarten in middels een ondertekende order. Per aanvraag kunnen maximaal 100 systeemkaarten worden aangevraagd.

Nadat u de aanvraag heeft ingediend, ontvangt u een factuur. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen zodra deze compleet is, inclusief betaling. 

Wet- en regelgeving

Gerelateerde producten

Chauffeurskaart

Een chauffeurskaart voor de boordcomputer taxi identificeert de bestuurder en registreert de rij- en rusttijden.

Inspectiekaart

Een inspectiekaart identificeert de toezichthouder en ontgrendelt de toegang tot de gegevens die zijn opgeslagen in de boordcomputer.

Keuringskaart

Een keuringskaart identificeert erkende werkplaatsen en ontgrendelt de toegang tot de boordcomputer voor beproevingen en kalibratie.

Leer-werktraject

Het leer-werktraject geeft een bestuurder de mogelijkheid voor een periode van maximaal vier maanden praktijkervaring op te doen door contr...

Ondernemerskaart

Een ondernemerskaart identificeert de taxiondernemer en ontgrendelt de toegang tot de boordcomputer voor beproevingen en kalibratie.

Referentiekaarten

Fabrikanten kunnen bij Kiwa Register referentiekaarten aanvragen ten behoeve van de (door)ontwikkeling van de boordcomputers. Referentiekaa...

Tarieven boordcomputer taxi

Tarieven boordcomputer taxi

Boordcomputer taxikaarten

Meeste gestelde vragen over de boordcomputer taxikaarten

Bezorging digitale tachograaf- en boordcomputerkaarten

Veelgestelde vragen over de bezorging van digitale tachograafkaarten en boordcomputer taxikaarten.