Update coronavirus, klik hier voor meer informatie

Contact

Heeft u een vraag? Raadpleeg de productinformatie of de pagina 'Meest gestelde vragen'. Komt u er niet uit, of heeft u een opmerking of suggestie? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Als u niet tevreden bent over de aanvraagprocedure, de kwaliteit van uw product of als u van mening bent dat wij u niet op een correcte manier hebben behandeld, dan kunt u hierover een klacht indienen. Klik hier voor ons klachtenreglement.

Coronavirus

Kiwa N.V. en Kiwa Register volgen de adviezen van de Rijksoverheid om verspreiding van het virus zoveel mogelijk te voorkomen. Zowel binnen Kiwa N.V. als Kiwa Register zijn crisisteams ingesteld. Het crisisteam van Kiwa Register overlegt op dagelijkse basis. Vanuit Kiwa Register is er dagelijks contact met crisisteams bij stakeholders en leveranciers.

Waar mogelijk zal Kiwa Register de uitgifte van vergunningen voortzetten. Kijk op de pagina van het specifieke product of dat momenteel mogelijk is.

Contactformulier

Geef aan welk product of onderwerp uw vraag betreft (verplicht)

Productgroep *:
Product *:
Waarover gaat uw vraag/opmerking? *
Heeft u al een aanvraag ingediend? *
Naam *:
E-mail *:
Telefoonnummer:
Omschrijf uw vraag/opmerking *:

Met het invullen en verzenden van dit formulier bevestigt u dat u onze disclaimer, het cookiebeleid en onze privacyverklaring heeft gelezen.


* Verplichte velden

Klantenservice

Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 8:30 uur en 17:00 uur via: 088-998 48 88 (lokaal tarief).

Vragen over de status van uw aanvraag worden niet door onze klantenservice beantwoord. Alleen voor de status van uw digitale tachograafkaart of scheepvaartproduct kunt u terecht in het aanvraagportaal. Klik hier om in te loggen in het aanvraagportaal.

Voor informatie over de wet- en regelgeving kunt u de productpagina’s raadplegen of ga naar wetten.overheid.nl. Onze klantenservice geeft u geen informatie over persoonlijke dossiers of over wet- en regelgeving.

Op de pagina 'Actuele meldingen' vindt u informatie over eventueel onderhoud van en storingen op onze website.

Bezoekadres

Onze balie is op werkdagen geopend van 9:00 uur tot 16:00 uur en alleen op afspraak te bezoeken. Gebruik het bovenstaande contactformulier om een afspraak te maken. Het bezoekadres is gedurende de volgende dagen niet geopend: vrijdag 25 december en vrijdag 1 januari 2021.

Kiwa Register
Sir Winston Churchilllaan 273
2288 EA  Rijswijk (Zuid-Holland)

Postadres

Kiwa Register 
Postbus 4
2280 AA  Rijswijk (Zuid-Holland)